10
3D KINDER BEHANG

DECORATIE LETTERS

DECORATIE TOOLS

DEURBEHANG (Papier)

FOTOBEHANG (Papier)

Giant Art® XXL-Poster

KRIJT PRODUCTEN

MUURPRINTS

MUURSTICKERS

MUURTATTOOS

non-woven Wall Mural

RAAMDECORATIE

SCHILDERIJEN

TEGELSTICKERS

10
Meer
..is leeg
Mijn Account
Afrekenen

10
NIEUWE PRODUCTEN
ALGEMENE VOORWAARDEN
BEDRIJFS INFORMATIE
HOE KAN IK BETALEN?
  iDEAL
  Paypal
  Eenmalige machtiging
PRIVACY POLICY
VERZEND KOSTEN
info FOTOBEHANG PAPIER
info FOTOBEHANG VINYL
info MUURPRINT
info MUURSTICKERS
info MUURTATTOO's
info RAAMSTICKERS
info RAAMFOLIE
Info WALLTASTIC 3D BEHANG
PRODUCT INSTRUCTIES
LINKS
Neem contact op
FAQ
Sitemap
Veilig Betalen
   Home » Eenmalige machtiging   
Eenmalige machtiging

Inleiding

De eenmalige machtiging is een betaalmethode waarbij de verkoper (muurtattoo.nl) van de koper toestemming (machtiging) krijgt om geld van zijn rekening te incasseren. De verkoper kan dan zelf opdracht geven aan de bank om het bedrag te incasseren. De eenmalige machtiging kan zowel offline als online worden afgehandeld. Vanwege de relatief snelle afhandeling en de lage risico’s voor zowel koper als online shops, is de eenmalige machtiging een zeer geschikte betaalmethode voor online transacties. De eenmalige machtiging is momenteel één van de meest gebruikte betaalmethoden op het Internet, in 1999 werden in Nederland zo’n 11% van alle online transacties door middel van een eenmalige machtiging betaald


Multisafepay handelt de eenmalige machtiging af voor muurtattoo.nl. Dit betekent dat u Multisafepay machtigt om het geld van uw rekening af te schrijven. Multisafepay zal het geld vervolgens aan muurtattoo.nl uitbetalen.

Hoe werkt een eenmalige machtiging?

De eenmalige machtiging is een betaalmethode die via het Internet zowel offline als online kan worden afgehandeld. Bij de offline methode vult de klant de machtiginggegevens online in, waarna het formulier moet worden uitgeprint en worden opgestuurd naar de verkoper (of derde partij die gemachtigd is). De online methode vereist niet dat het machtigingformulier moet worden uitgeprint. Online gaat de klant akkoord met de machtiging, waarna de gegevens direct naar de verkoper worden gestuurd.

Als het bedrag dat van uw rekening wordt afgeschreven volgens u niet klopt, kunt u hiertegen bezwaar maken bij de bank. Dit heet storneren. De bank zal in zo'n geval het onterecht afgeschreven bedrag aan u terug storten.

Wat heb ik als koper nodig om eenmalig te kunnen machtigen?

Om eenmalig te kunnen machtigen, heeft u alleen een bankrekening nodig. Het maakt niet uit bij welke bank u een rekening hebt.

Voor- en nadelen van een eenmalige machtiging

1. U hoeft niet meer om te kijken naar uw betaling, als u eenmaal gemachtigd hebt, zit uw werk er op en zal Multisafepay ervoor zorgen dat het geld van uw rekening wordt afgeschreven
2. U hebt de mogelijkheid om de betaling ongedaan te maken als deze niet overeenkomstig het door uw gemachtigde bedrag is.
3. De eenmalige machtiging is in vergelijking met bijvoorbeeld een overboeking een snelle betaalmethode, doordat Multisafepay direct na machtiging een betaalopdracht aan de bank geeft.

Wat kost een eenmalige machtiging?

Het afgeven van een eenmalige machtiging is voor de klant geheel gratis. De kosten zijn voor rekening van muurtattoo.nl.

Hoe handelt muurtattoo.nl uw eenmalige machtiging af?

Multisafepay  handelt uw betaling namens muurtattoo.nl af. Dit houdt in dat uw betaling via de rekening van Multisafepay loopt. Zodra het geld door Multisafepay is ontvangen, krijgt muurtattoo.nl hierover bericht. Op uw rekeningafschrift wordt de naam van de exploitant van muurtattoo.nl(Handelsonderneming Graziella) vermeld.

Kosten bij annulering

Bij annulering van een online betaling worden alle door muurtattoo.nl gemaakte kosten in rekening gebracht bij de besteller. Het betreft hier de kosten voor de betaaltransactie en de terugstorting, welke door de banken en service provider in rekening worden gebracht aan muurtattoo.nl.

 
Meer weten? Als u meer informatie wilt hebben over de eenmalige machtiging, neem dan contact op met uw bank.